Over mij

CAPS. is een persoonlijk blog met berichten over mooie, interessante, emotionele of nieuwe dingen. Wat ik om me heen zie, waar ik blij of juist een beetje droevig van word. Of waar ik me heel erg over verbaas.

Te vroeg

Mijn naam is Christel van Capelleveen (1966) en wat je hier leest, komt uit mijn pen. Grappig hoe zo’n uitdrukking ineens eigenlijk achterhaald is. Want uiteraard typ ik dit op een toetsenbord. Soms denk ik weleens dat ik 30 jaar te vroeg ben geboren. Als tiener zat ik avonden achtereen met vriendinnen te kletsen, aan de telefoon, in een koude gang, want bellen deed je toen nog aan een draadje. Hoe anders is dat nu! En wat is er allemaal wel niet mogelijk. Al die nieuwe media fascineren me en daar wil ik het mijne van weten.

Google avant-la-lettre

Als kind verlangde ik naar het internet. Niet in de vorm zoals het nu is natuurlijk, want daar had ik geen idee van, maar wel in de werking. Ik dacht vaak hoe heerlijk het zou zijn om gewoon kris kras door alles heen te zoeken (én te vinden!), ongeacht locatie of verschijningsvorm. Misschien werd ik daarom ook wel informatiespecialist. Om dat te ontdekken. Om een soort menselijke Google avant-la-lettre te worden.

Copycreatie en contentmarketing

Na heel veel zoeken en vinden, ging ik zelf creëren. Vroeger dachten we alleen in tijdschriften, boeken en brochures. Toen kwamen daar websites en heel veel andere mogelijkheden om je eigen ‘nieuws’ te publiceren. Voor diverse werkgevers maakte en beheerde ik websites en schreef ik online copy. Nu werk ik als contentmarketeer voor een nuttige en duurzame verzekeringsmaatschappij en beheer ik dit eigen blog CAPS.

Laatst bijgewerkt: 19 september 2022

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *