Over Christel

Christel van Capelleveen
Christel van Capelleveeen

C.A.P.S. is een lifestyle blog met berichten over mooie, interessante, emotionele of nieuwe dingen. Wat me opvalt, waar ik mee geconfronteerd word of wat me blij maakt. In mijn werk en privé.

Te vroeg

Mijn naam is Christel van Capelleveen (1966) en ik beheer dit blog. Soms denk ik wel eens dat ik 30 jaar te vroeg ben geboren. Als tiener zat ik avonden achtereen met vriendinnen te kletsen, aan de telefoon, in een koude gang, want bellen deed je toen nog aan een draadje. Hoe anders is dat nu! En wat is er allemaal wel niet mogelijk. Al die nieuwe media fascineren me en daar wil ik het mijne over weten.

Google avant la lettre

Als kind verlangde ik al naar het internet. Niet in de vorm zoals het nu is natuurlijk, want daar had ik geen idee van, maar wel in de werking. Ik dacht vaak hoe heerlijk het zou zijn om gewoon kris kras door alles heen te zoeken (én te vinden!), ongeacht de locatie of de verschijningsvorm. Misschien werd ik daarom ook wel informatiespecialist. Om dat te ontdekken. Om een soort menselijke Google avant la lettre te worden.

Copycreatie en contentmarketing

Na het zoeken en vinden, ging ik zelf creëren. Voor diverse werkgevers maakte en beheerde ik websites en schreef ik online copy. Anno 2017 werk ik als contentmarketeer voor een nuttige verzekeringsmaatschappij.

Laatst bijgewerkt: 23 juli 2017

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Geeg een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *