Christel van Capelleveen

Christel van Capelleveeen

C.A.P.S. is een bureau voor copycreatie en contentmarketing.

Deze site is een lifestyle blog met berichten over mooie, interessante, emotionele of nieuwe dingen. Wat me opvalt, waar ik mee geconfronteerd wordt of wat me blij maakt.

Mijn naam is Christel van Capelleveen en ik hou heel erg van schrijven en nieuwe media. Soms denk ik wel eens dat ik 30 jaar te vroeg ben geboren. Als tiener zat ik avonden met vriendinnen aan de telefoon, in een koude gang. Want de telefoon zat toen nog aan een draad. Hoe anders is dat nu! En wat is er wel niet allemaal mogelijk!

Als kind had ik al een beeld van een soort internet. Niet in de vorm zoals het nu is, maar wel in de werking. Wat zou het heerlijk zijn om gewoon kris-kras door alles heen te zoeken (én te vinden!), ongeacht de locatie of de verschijningsvorm. Misschien dat ik daarom wel informatiespecialist ben geworden. Om dat te ontdekken. Om een soort menselijke Google te worden.

Na het zoeken en vinden, ging ik zelf produceren. Voor diverse werkgevers beheerde ik websites en schreef ik online copy. Tot op de dag van vandaag.

Laatst bijgewerkt: 16 september 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *